Олександр Турчинов на посаді Секретаря РНБО швидко налагодить взаємодію силових структур держави, - Віталій Сташук
середа, 17 грудня 2014, 12:02

Призначення Олександра Турчинова на посаду Секретаря РНБО сприятиме виправленню ситуації з відсутністю координації дій силових структур держави.

Про це заявив у ефірі програми «Година ЧЕ» на телеканалі «Еспресо ТВ» депутат Верховної Ради від фракції «Народний фронт» Віталій Сташук.

Депутат наголосив, що наразі йде напрацювання нового закону про РНБО, згідно якому дана структура отримає права й можливості координувати «зусилля всіх державних органів заради забезпечення національної безпеки та оборони».

«Зміна статусу РНБО – це вимога часу. Очевидно, що в ситуації, коли ми маємо і військову агресію, і кризу того масштабу, про яку ми сьогодні вже говорили, має існувати державна структура, яка б координувала всі зусилля, спрямовані на забезпечення національної безпеки та оборони в широкому сенсі, а не тільки в вузькому – військовому, мілітарному», - додав він.

За словами Віталія Сташука, якщо згадати події останніх шести місяців – був період, особливо багато про це говорили влітку, - коли під час проведення АТО було дуже багато зауважень стосовно відсутності координованості силових структур. «Коли взаємодія діяльності Міністерства оборони, МВС та добровольчих батальйонів була, скажімо так, не дуже ефективною», - пояснив депутат.

«Олександр Турчинов – це та людина, яка, я упевнений, дуже швидко налагодить необхідний рівень взаємодії, і Україну можна привітати – вона отримала дуже потужного координатора», - заявив Віталій Сташук.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua