Не виключено, що Олександр Турчинов залишиться почесним головою фракції «Народний фронт», - Вікторія Сюмар
середа, 17 грудня 2014, 12:51

Депутат Верховної Ради від фракції «Народний фронт», голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар не виключає, що Олександр Турчинов, призначений на посаду Секретаря РНБО, може залишитися почесним головою фракції «Народний фронт».

Про це вона сказала в ефірі радіостанції «Вєсті» у вівторок, 16 грудня. «Чесно кажучи, ми досі не обговорювали це питання. Думаю, є варіант, за яким він залишиться почесним головою фракції», - припустила Вікторія Сюмар.

«Він складе повноваження, але це може бути рішення самої фракції… Просто рівень його авторитету такий, що навряд чи хтось з ним зможе змагатися», - пояснила вона. 

Як зазначила Вікторія Сюмар, на посаду голови парламентської фракції «Народного фронту» потрібна фігура, «яка дійсно зможе задовольнити всі інтереси і бути і представницькою, і політично досвідченою, і мати авторитет для комунікації як з міжнародними гостями, так і органами влади, і балансувати інтереси в середині фракції, і мати експертну позицію по всіх законопроектах. Будемо вирішувати». 

За словами депутата, засідання Погоджувальної ради голів депутатських фракцій відвідуватиме перший заступник голови фракції «Народного фронту» Андрій Тетерук.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua