Пріоритет діяльності РНБО – забезпечити конкретні результати в боротьбі з корупцією, - Олександр Турчинов (відео)
середа, 17 грудня 2014, 16:09

Корупція в Україні стала однією з найпотужніших складових, які загрожують безпеці нашої держави. Про це сьогодні в ході брифінгу заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов.

«Разом із Російською Федерацією корупція - один із головних ворогів України. РНБО не буде підміняти органи, які покликані, відповідно до чинного законодавства, безпосередньо забезпечити боротьбу із корупцією, а забезпечуватиме координацію їх роботи і скеровуватиме їх на результат», - сказав він, наголосивши, що саме результатів у боротьбі з корупцією не вистачає для всіх нас.

За словами Секретаря РНБО, найближчим часом необхідно створити Національне антикорупційне бюро, Національне агентство з питань запобігання корупції, Державне бюро розслідувань тощо. «І тут РНБО також сприятиме в забезпеченні реалізації цих завдань», - додав Олександр Турчинов.

«Це пріоритет нашої діяльності - забезпечити конкретні результати в боротьбі з корупцією, а це означає, що конкретні корупціонери повинні бути ув'язнені», - підсумував Секретар РНБО і додав, що оцінювати результат можна лише за реальними діями, а не за «побажаннями, закликами або гаслами».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua