Результативність реформ напряму залежатиме від порозуміння між усіма гілками української влади, - В'ячеслав Кириленко
середа, 17 грудня 2014, 19:09

17 грудня відбулася робоча зустріч Віце-прем’єр-міністра України – Міністра культури України, представника «Народного фронту» В’ячеслава Кириленка з делегацією Атлантичної ради США у складі Джона Хербста та Адріана Каратницького.

У ході зустрічі сторони обговорили механізми координації зусиль із формування позитивного іміджу України в світі, а також напрями потенційної співпраці між Атлантичною радою та українським Урядом у сфері культури. Особливу увагу співрозмовники приділили інструментарію посилення ефективності реформ, запланованих новим Кабінетом Міністрів України.

У ході розмови Джон Хербст наголосив, що недавнє схвалення Конгресом США проекту «Акта на підтримку свободи в Україні» відображає позицію громадянського суспільства США і висловив сподівання, що проект незабаром набуде чинності.

У свою чергу В’ячеслав Кириленко поінформував співрозмовників про плани українського Уряду з децентралізації фінансування державних видатків, зменшення податкового тиску на роботодавця і скорочення державного апарату. Урядовець підкреслив, що результативність реформ напряму залежатиме від співпраці у цій царині та координації зусиль між Кабінетом Міністрів, українським Парламентом та Президентом країни.

«Частину реформ ми зможемо провести лише синхронно з відповідними конституційними змінами. Важливо зрозуміти, що йдеться не про політичну репутацію будь-кого з урядовців, а про збереження української державності та нашу європейську перспективу», - наголосив Віце-прем’єр-міністр. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua