У проголосованому сьогодні парламентом «мирному плані Президента» окремі пункти потрібно буде переглянути, - Вікторія Сюмар
вівторок, 16 вересня 2014, 13:24

У плані Президента про врегулювання конфлікту на Сході України, за який сьогодні проголосував парламент, є пункти, які потрібно буде переглянути.

Про це сьогодні заявила медіа-експерт, кандидат у народні депутати від Політичної партії «Народний фронт» Вікторія Сюмар.

«У "мирному плані Порошенка", проголосованому  Радою у вигляді двох законів, є пункти, які надзвичайно складно прийняти», - зазначила Сюмар.

Зокрема, йдеться «про місцеві вибори, як легалізацію лідерів ЛНР і ДНР, про фінансування з бюджету України та про "місцеву міліцію".

На думку Вікторії Сюмар, ці питання «треба переглядати, по ним треба шукати компроміси, оскільки в такому вигляді вони створюють в Україні ворожу "зону замороженого конфлікту".

«А це – програш», - зазначила Сюмар.

На її переконання, ухвалення цих законів дає час, який треба використати для посилення військових позицій, встановлення контролю над кордоном, відбудови інфраструктури зруйнованих територій.

«Час коштує багато. Але мир буде лише тоді, коли країна стане сильною. Це - завдання номер один», - підкреслила Сюмар.

За її словами, всім, хто є радикально проти, «варто прямо зараз рушати на схід і ставати живим щитом проти російської армії, бо альтернатива одна – війна з російською регулярною армією».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua