В'ячеслав Кириленко закликає театри підтримувати бійців АТО безкоштовними виставами
четвер, 18 грудня 2014, 02:00

17 грудня з ініціативи Віце-прем’єр-міністра – Міністра культури України, представника «Народного фронту» В’ячеслава Кириленка та керівництва Національної Опери військові та добровольці, які повернулися з зони АТО, разом з родинами безкоштовно відвідали виставу «Наталка Полтавка» в Національній Опері України.

У першій групі військових, яка запрошена до театру в середу, - бійці добровольчих батальйонів «Донбас», «Азов», «Айдар», військові Збройних Сил України, які перебувають на ротації, а також бійці, поранені в зоні АТО, які проходять лікування у Головному військовому клінічному госпіталі, Національному науковому центрі радіаційної медицини НАМН України.

«Я вийшов на цю сцену, щоб ми всі стоячи подякували за подвиг цим людям», - сказав В’ячеслав Кириленко у вітальному слові до військових перед початком вистави.

Віце-прем’єр-міністр закликав інші театри та творчі колективи долучитися до такої ініціативи та надати  можливість пораненим бійцям та військовим, що повернулися із зони АТО, а також їхнім родинам безкоштовно відвідувати найкращі театральні постановки. Особливо таку ініціативу варто підтримати у період новорічних та різдвяних свят. «Як Віце-прем’єр і як громадянин я хочу звернутися до всіх національних, всіх державних закладів із закликом виділити безкоштовні місця для бійців АТО», - сказав Віце-прем’єр-міністр -Міністр культури України. 

У рамках ініціативи на підтримку українських військових бійці АТО отримають безкоштовні квитки на вистави Національної опери, зокрема, Вечір романсу (18 грудня), опери «Мадам Баттерфляй» Дж.Пуччіні (20 грудня), «Севільський цирульник» Дж.Россіні (21 грудня), «Бал-маскарад» Дж.Верді (24 грудня) та «Травіата» Дж.Верді (25 грудня).

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua