Олександр Турчинов: Українські військові в зоні АТО впевнено тримають рубежі від спроб російських терористичних угруповань змінити конфігурацію лінії зіткнення (фото, відео)
четвер, 18 грудня 2014, 18:21

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов провів нараду з керівництвом Генерального штабу, Нацгвардії та МВС, а також з керівниками військових підрозділів, розташованих в зоні АТО.

Під час наради було обговорено оперативну ситуацію, що склалась в зоні проведення антитерористичної операції та комплексні питання щодо активізації протидії терористичній загрозі.

За словами Олександра Турчинова, починаючи з 9 грудня, після оголошення режиму припинення вогню, кількість обстрілів «позицій українських військ значно зменшилась».

«Але, незважаючи на це, провокації з боку російських терористичних угруповань продовжуються», - сказав він, додавши, що в середньому відбувається від 8 до 20 обстрілів на день.

«Найбільш складна ситуація, наголосив Секретар РНБО, та найбільша кількість провокацій відбувається в районі міст Дебальцеве, Щастя та Донецького аеропорту».

«В той же час українські військові в зоні АТО впевнено тримають свої рубежі, твердо блокуючи будь-які спроби російських терористичних угруповань змінити конфігурацію лінії зіткнення», - підкреслив Олександр Турчинов.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua