Олександр Турчинов: Наше завдання - створити потужний резерв з декількох сотень тисяч резервістів
п’ятниця, 19 грудня 2014, 02:00

В Україні необхідно змінювати мобілізаційну політику. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов в інтерв'ю інформаційному агентству «Лігабізнесінформ».

«Мобілізація - це не тільки призов на військову службу, йдеться про мобілізацію економічного потенціалу, бюджетного, матеріальних ресурсів. Це комплексне завдання, і треба забезпечити його виконання», - наголосив він.

Секретар РНБО зауважив, що сьогодні держава позбавлена мобілізаційних резервів. За його словами, наступного року планується здійснити ротацію військовослужбовців, мобілізованих 2014 року. «Наше завдання - створити потужний резерв з декількох сотень тисяч резервістів, які зможуть протягом доби, в разі необхідності, стати до лав в бойовому порядку», - наголосив він.

Крім того, Олександр Турчинов виступає за оновлення складу військкоматів. Він зазначив, що багато добровольців повертається з фронту з бойовим досвідом. «Ця робота саме для них. Вони знають, хто потрібен на передовій, розуміють, що від таких рішень залежать людські життя», - сказав Секретар РНБО.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua