Відкликання бюджету для доопрацювання свідчить про наявність дискусії, - Максим Поляков
п’ятниця, 19 грудня 2014, 02:00

Відкликання Кабінетом Міністрів проекту закону про Державний бюджет на 2015 рік для доопрацювання свідчить про наявність дискусії в Уряді, заявив депутат Верховної Ради від фракції «Народний фронт», секретар парламентського Комітету з питань фінансів та банківської діяльності Максим Поляков.

Про це він сказав у ефірі програми «Година ЧЕ» на телеканалі «Еспресо ТВ» у четвер, 18 грудня.

«Минуло лише два тижні, як сформований Уряд. Бюджет – це не пиріжки пекти, треба напрацювати й створити документ, який… буде реалістичний на 2015 рік. І це всім зрозуміло», - зазначив Максим Поляков.

За його словами, у процесі формування парламентської коаліції неодноразово звучали питання про те, яким чином готується коаліційна угода, чому цей документ такий короткий. «Бюджет не може бути сформований за 5 чи 10 днів. І те, що він відкликаний, свідчить про наявність дискусії», - пояснив депутат.

Максим Поляков зауважив, що є коаліція, яка складається з п’яти політичних сил, котрі працюють разом, і кожна має свої інтереси, які мають бути враховані. За його словами, також дуже важливо, щоб було враховано ті зміни, які майже кожного дня відбуваються в світі і які не можна не враховувати при формуванні бюджету.

«Ми повинні напрацювати такий документ, за який, по-перше, проголосують депутати, по-друге – за яким буде жити країна в реаліях наступного року, котрий буде вкрай важким», - резюмував Максим Поляков. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua