Олександр Турчинов анонсував проведення засідання РНБО з питань протидії терористичній загрозі
субота, 20 грудня 2014, 20:50

До кінця поточного року відбудеться ще одне засідання Ради національної безпеки і оборони України з питань встановлення контролю за пропуском у зоні АТО.

Про це повідомив Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один із лідерів партії «Народний фронт» Олександр Турчинов на брифінгу, за підсумками засідання РНБО під головуванням Президента України Петра Порошенка.

«Ми плануємо до кінця року провести РНБО саме з питань встановлення контролю, жорсткого формату пропуску в зоні проведення АТО для того, щоб повністю локалізувати терористичну загрозу, яка сьогодні фактично є», - наголосив він.

Олександр Турчинов зазначив, що на сьогодні спецслужби фіксують значне зростання терористичної загрози.

«Не маючи можливості прорвати лінію оборони, яку сьогодні тримають наші ЗСУ, Нацгвардія, найманці будуть пробувати дестабілізувати ситуацію на території до якої вони військовим шляхом добратися не можуть», - наголосив він та нагадав про затримання у Києві терористки, метою якої була вчинити вибух у центрі міста.

«Усі наші силові структури попереджені про активізацію антитерористичних заходів», - наголосив він.

Секретар РНБО зазначив що Україна має відпрацювати усі відповідні заходи і не допустити, щоб терористичні групи, окремі терористи проникали на материкову частину держави з окупованих територій.

«Для нас головне захистити наших громадян від реальної небезпеки. Усі засоби, які цьому сприяють ми будемо використовувати, безумовно, в межах Конституції», - наголосив він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua