Головні питання порядку денного засідання парламенту – це питання національної оборони, територіальної цілісності та економічної ситуації, - Андрій Іванчук (відео)
понеділок, 22 грудня 2014, 12:08

Головними питаннями у порядку денному роботи Верховної  Ради на поточний тиждень мають стати питання національної оборони, територіальної цілісності та економічної ситуації для недопущення дестабілізації в країні.

Про це сьогодні під час Погоджувальної Ради заявив заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Іванчук.

"В першу чергу я підтримую зобов'язання, що Новий рік країна має  зустріти з новим бюджетом", - сказав Іванчук.

"Що стосуються бюджету, ми підтримуємо у вівторок процедуру проходження бюджету у першому читанні, в середу треба зібрати комітети і фракції, щоб доопрацювати. А в четвер розпочати процедуру прийняття бюджету", - наголосив Іванчук.

Щодо питання зняття позаблокового статусу України, то заступник голови фракції  "Народний фронт" нагадав, що його фракція уже внесла відповідний законопроект, але після того, як аналогічний проект подав до парламенту Президент Петро Порошенко,  вважає, що проект гаранта є першочерговим і коаліція має сконцентрувати саме на ньому.

"Президентський законопроект як першочерговий має бути прийнятий у вівторок за основу і в цілому", - наголосив заступник голови "Народного фронту".

"Що стосується президентського законопроекту про РНБО, то фракція "Народного фронту" теж його підтримує. Ми говоримо про те, що РНБО треба надати реальні повноваження. Сьогоднішній час вимагає від нас зробити це, як першочергове. Ми також будемо у вівторок підтримувати його", - резюмував Іванчук.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua