Привітання Прем'єр-міністра України, лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка з нагоди Дня дипломатичної служби України
понеділок, 22 грудня 2014, 14:59

Шановні друзі!

Сердечно вітаю Вас із Днем працівників дипломатичної служби!

У цей нелегкий рік Ви відстоювали суверенітет, цілісність та незалежність України на одному з найважливіших фронтів нашої боротьби – дипломатичному. Весь цивілізований світ визнав вибір українців жити в об’єднаній сім’ї європейських народів, а найсильніші країни простягнули нам руку допомоги.

Високо ціную Вашу беззастережну відданість обраній справі життя, відповідальність, професійність та компетентність.    

Окремі слова подяки тим мужнім дипломатам, які під час Революції гідності в рамках акції «Не бійся! Ти українець» рішуче виступили на захист українського курсу на європейську інтеграцію, на захист загальнолюдських та демократичних цінностей нашого суспільства.

Впевнений, українські дипломати і надалі гідно відповідатимуть на найсуворіші виклики часу: сприятимуть зростанню авторитету України в міжнародному співтоваристві, докладатимуть усіх можливих зусиль для зміцнення національної безпеки та захисту інтересів наших співвітчизників.

Високе звання українського дипломата завжди асоціюватиметься з високим інтелектом, беззастережним патріотизмом, ретельністю і фаховістю.

Від усієї душі зичу Вам, шановні працівники дипломатичної служби,  миру та здоров’я, творчої наснаги, бадьорості духу та благополуччя.   

З глибокою повагою 

Прем’єр-міністр України                                                      Арсеній Яценюк

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua