Місцевим виборам має передувати проведення люстрації, - Олег Медуниця
четвер, 25 грудня 2014, 02:00

Необхідно якомога швидше провести місцеві вибори, а перед цим – здійснити люстрацію, переконаний депутат Верховної Ради від фракції «Народний фронт» Олег Медуниця.

Про це він сказав у ефірі програми «Година ЧЕ» на телеканалі «Еспресо ТВ» у середу, 24 грудня.

«У нас немає іншого варіанту, окрім найшвидшого проведення місцевих виборів, передавати владні та фінансові повноваження новообраним органам влади та створеним ними виконавчим органам», - заявив Олег Медуниця.

За його словами, самій Верховній Раді необхідно «йти напролом в напрямку радикальних реформ». При цьому депутат зазначив, що відповідні проекти законів уже зареєстровано в Парламенті.

Олег Медуниця наголосив, що перед проведенням місцевих виборів слід здійснити люстрацію. Зокрема, депутат переконаний в необхідності обмежити в доступі до владних посад представників Партії регіонів.

«Особливо тих, хто перебував при владі, навіть на виборних посадах, заборонити їм балотуватися на наступних виборах», - уточнив Олег Медуниця.

«Це має бути аналогічним до люстрації, проведеної на початку 90-х років минулого століття в усіх постсоціалістичних країнах», - пояснив він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua