Або Зеленський вимагає розслідування держзради щодо справи «вагнерівців» серед посадовців з його кабінету, або він сам зрадив присязі - Арсеній Яценюк
субота, 20 листопада 2021, 12:55

Або Зеленський негайно відстороняє всіх, хто був в його кабінеті при доповіді про спецоперацію щодо «вагнерівців» , і вимагає створити спеціальну незалежну слідчу групу для розслідування держзради, або Зеленський і є тим, хто провалив спецоперацію і зрадив присязі Президента України, - вважає Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк. 

Колишній начальник Головного управління розвідки Міноборони Василь Бурба підтвердив, що операція із захоплення путінських вбивць із банди Вагнера реалізовувалась українською розвідкою і була провалена свідомим рішенням керівництва держави, підкреслив у своєму дописі на Facebook Арсеній Яценюк.

Він зазначив, що зараз лунає багато прізвищ, «хто міг бути тим “щуром”, який зрадив Українську державу, розкрив операцію і врятував путінських злочинців». 

Водночас, підкреслив Арсеній Яценюк, єдина особа, за кого голосував народ України і яка за законом відповідає за національну безпеку і здійснює загальне керівництво всією розвідкою, - Володимир Зеленський. 

«Є тільки два варіанти. Перший - Зеленський негайно відстороняє всіх, хто був в його кабінеті при доповіді щодо цієї спецоперації, і вимагає створити спеціальну незалежну слідчу групу, результатом діяльності якої є пред’явлення звинувачення в державній зраді конкретним посадовим особам з кабінету Зеленського. Другий - Зеленський і є тим, хто провалив спецоперацію і зрадив присязі Президента України», - наголосив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua