Активісти "Народного фронту" Київщини привітали мешканців Білої Церкви з Днем міста (фото)
понеділок, 10 вересня 2018, 12:50

Цими вихідними в Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди 986-річниці з дня заснування міста. Активісти Київської обласної організації політичної партії "Народний фронт" долучилися до організації та взяли участь у святкових заходах.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації. 

Розпочалися урочистості з покладання квітів до пам’ятника засновнику міста над Россю – Ярославу Мудрому, після чого мешканці та гості Білої Церкви рушили до портретів Героїв Небесної сотні та воїнів, загиблих під час війни на Донбасі, де вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання і поклали квіти.  По тому на головній площі міста відбулося офіційне відкриття свята.

Народний депутат фракції "Народний фронт" Хвича Мепарішвілі привітав мешканців Білої Церкви зі святом та побажав позитивних змін, розвитку і процвітання їхньому рідному місту. 

"Біла Церква – надзвичайно красиве і затишне місто, з давньою історією та славними традиціями. Та найголовніша його цінність – люди, які тут живуть, забезпечують економічний та культурний розвиток міста. Тому успіх Білої Церкви – це результат спільної роботи вчителів, медичних працівників, будівельників, підприємців, працівників житлово-комунального господарства, культури, соціальної сфери – усіх, хто віддає свої знання і вміння рідному краю. Саме ви своєю натхненною працею вписуєте нові сторінки в його історію.  Вірю, з такою чудовою громадою у Білої Церкви – щасливе майбутнє", – наголосив парламентарій.

 

У рамках відзначення Дня міста відбулася міська Дефіляда, під час якої представники кращих підприємств, установ та організацій Білої Церкви презентували свою діяльність. Також на мешканців та гостей міста чекала насичена розважальна програма, численні майстер-класи і флеш-моби, виставка питного меду та продукції бджільництва, а для поціновувачів кави, тістечок та спокійного відпочинку було організовано вуличний простір "Час кави".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua