Активісти «Народного фронту» Київщини вшанували пам’ять геніальної землячки Катерини Білокур
п’ятниця, 8 грудня 2017, 16:07

З нагоди 117-річчя від дня народження відомої української художниці, майстра народного декоративного живопису Катерини Білокур активісти Київської обласної партійної організації відвідали музей-садибу художниці, що в селі Богданівка Яготинського району, де поклали квіти до пам’ятника на її могилі.

Водночас для місцевих школярів партійці організували екскурсію до Яготинського історичного музею, окрасою картинної галереї якого є твори видатної художниці, повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації.

«Художній світ, створений Катериною Білокур, вражає під час першого знайомства, зачаровує своєю неповторністю. Полотна нашої геніальної землячки відзначаються самобутністю, поетичністю та неймовірним поєднанням кольорів. І хоча творчість Катерини Василівни для більшості школярів не є відкриттям, ніхто з них після екскурсії не залишився байдужим. Діти почерпнули для себе щось нове, мали можливість вкотре доторкнутися до чарівного світу картин неперевершеної Катерини Білокур», – зазначив Ярослав Кузняк, фахівець з організаційної роботи Яготинської районної партійної організації «Народний фронт».

У свою чергу школярі Яготинського НВК №3 подякували партійцям за організацію екскурсії, а вчителі – за системну роботу з патріотичного виховання молоді, залучення дітей до вивчення історії рідного краю, життя і творчості славетних земляків.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua