Активісти «Народного фронту» взяли участь в урочистостях з нагоди другої річниці від дня взяття Авдіївської промзони на Донеччині під контроль ЗСУ
понеділок, 5 лютого 2018, 12:20

Представники Авдіївської та Ясинуватської партійних організацій «Народного фронту» в неділю взяли участь у заході, присвяченому другій річниці від дня взяття Авдіївської промзони під контроль Збройних Сил України.

Як повідомили в прес-службі Донецької обласної партійної організації, мешканці міста та військові ЗСУ зібралися для того, щоб згадати події, які стали знаковими не тільки для Авдіївки,  а й для усієї української армії.

За інформацією прес-служби, бійці 58-ї окремої мотопіхотної бригади одними з перших стали до оборони та визволення стратегічного об’єкта на Донеччині. Надалі оборону тримав 1 батальйон 72-ї ОМБР. Після запеклих боїв українські військові взяли під контроль Авдіївську промзону, укріпились й успішно відбивали атаки диверсійних груп. Це також дало змогу тримати під вогневим контролем трасу, якою терористи раніше безперешкодно перевозили боєприпаси з Донецька в Горлівку. Окремі підрозділи 58 ОМПБР 11 місяців тримали під своїм контролем Авдіївську промзону. Потім у народі її захисників назвуть «промбергами».

Пам’ять про загиблих захисників авдіївської промзони вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіального пам’ятника.

«Авдіївська промзона стала символом героїзму та мужності захисників Авдіївки, які щодня в нелюдських умовах і під постійними обстрілами виконують свій обов’язок», – наголосив у своєму виступі Голова Авдіївської партійної організації «Народного фронту» Олексій Холостенко.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua