Активісти НФ Хмельниччини взяли участь у святкуванні Дня Соборності (фото)
вівторок, 22 січня 2019, 14:58

22 січня на Хмельниччині проходить низка заходів з нагоди 100-ї річниці проголошення Акту Злуки, в яких беруть активну участь представники "Народного фронту".

Про це повідомила прес-служба Хмельницької обласної організації партії.

"Це яскрава сторінка в історії нашої Батьківщини. Об’єднання Заходу та Сходу України 100 років тому, яке було зафіксовано Четвертим Універсалом, сьогодні актуальне особливо. Україна єдина була і буде. Ми здолаємо всі труднощі і переможемо, бо сила наша у єдності!" – наголосив Олександр Ксенжук, народний депутат, голова Хмельницької обласної організації "Народного фронту".

Зокрема, партійці з Волочиської, Хмельницької, Дунаєвецької та Кам’янець-Подільської організацій зустрілися із тернопільчанами на кордоні областей, де раніше по річці Збруч проходив кордон між УНР та ЗУНР. Люди утворили живий ланцюг, символізуючи єдність України.

У Хмельницькому також відбуваються заходи до Дня злуки. Активісти "Народного фронту" разом із тисячами подолян об’єднають два береги над Південним Бугом.

"Емоційне піднесення і позитивна атмосфера, які панують на цьому заході, запалили наші серця вірою та надією, що Україна переможе! Тішить велика присутність молоді. Це свідчення того, що ми непереможні і у нас є гарне майбутнє", – зазначив голова Кам’янець-Подільської районної організації "Народного фронту" Віктор Худняк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua