Альтернатива коаліції «Європейська Україна» в парламенті відсутня, - Остап Семерак (відео)
четвер, 10 березня 2016, 11:17

У Верховній Раді відсутня альтернатива конфігурації парламентської коаліції у складі п’яти фракцій, які створили більшість після виборів 2014 року.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Остап Семерак у середу в ефірі телеканалу «112 Україна».

«У сьогоднішньому парламенті іншої конфігурації коаліції, окрім коаліції з п’яти фракцій, створеної понад рік тому й названої «Європейська Україна», - немає», - наголосив він.

За словами депутата, відновлення роботи парламентської коаліції очікує не лише «Народний фронт», а весь парламент і, зрештою, все українське суспільство.

«Відновлення роботи коаліції в парламенті – це не якесь одне рішення. Йдеться про підтримку парламентом урядових законопроектів», - пояснив представник «Народного фронту».

«Урядом, який, до речі, був сформований всіма п’ятьма фракціями», - уточнив він.

«Мені дуже запам’яталося висловлювання польського реформатора Бальцеровича, який сказав, що політична криза в Україні виникає тоді, коли парламент не підтримує урядові рішення, і саме через те реформи не йдуть із очікуваною швидкістю», - зазначив Остап Семерак.

«Коли йдеться про роботу коаліції, треба говорити про політичну відповідальність усіх п’яти фракцій, а також їхньої участі в напрацюванні законопроектів урядом та голосуванні в парламенті», - резюмував депутат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua