Андрій Іванчук: Новий закон має врегулювати права кредиторів і боржників (відео)
середа, 22 квітня 2015, 20:28

Комітет Верховної Ради з питань економічної політики на своїй базі створить робочу експертну групу за участю фахівців, аби врегулювати питання відновлення платоспроможності боржників або визнання банкрутом.

Про це сьогодні заявив голова Комітету, народний депутат фракції «Народний фронт» Андрій Іванчук під час парламентських слухань за участю комітетів, центральних органів виконавчої влади, громадських організацій та науковців.

«Має бути нова редакція закону, базовий документ, який з вашою допомогою буде відповідати сьогоденню та вимогам, які стоять перед країною», - сказав Андрій Іванчук, звертаючись до учасників слухань.

«Має бути закон, який вирішуватиме питання як інвесторів, так і кредиторів та тих, хто оголосив про банкрутство», - додав голова комітету, зазначивши, що це є основне завдання для профільного комітету на цю каденцію.

За словами Андрія Іванчука, існують також певні вимоги по асоціації з Європейським Союзом.

«У нас є курс, щоб кодифікувати наше законодавство відповідно до європейського. Ми повинні підготувати новий законопроект, який врегульовуватиме норми, і внести його до Верховної Ради, аби забезпечити швидкий розгляд на засіданні Парламенту», - додав він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua