Андрій Левус: Парламент має ухвалити санкційний пакет щодо осіб, які фінансують сепаратизм і тероризм
вівторок, 21 квітня 2015, 12:22

У період тактичного затишшя на фронті потрібно провести роботу щодо знищення джерел сепаратизму та тероризму на своїй території.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», член Комітету з питань національної безпеки та оборони Андрій Левус у понеділок в ефірі телеканалу ICTV.

Депутат висловив занепокоєння через відсутність ведення системної роботи по спонсорах сепаратизму та тероризму.

Зокрема, він повідомив, що біля міста Рені Одеської області знаходиться база, яка належить близькому до екс-президента Януковича олігарху Курченку, де щоденно відвантажуються контрабандні нафтопродукти.

«Це й є фінансування сепаратизму і тероризму», - наголосив він.

«Поки не буде припинено бізнес Сім’ї, бізнес Ставицького, Бойка, Льовочкіна та інших, не можна говорити про стабілізацію ситуації на півдні та сході України», - підкреслив Андрій Левус.

Представник «Народного фронту» звернувся до партнерів по парламентській коаліції із закликом підтримати санкційний пакет щодо осіб, причетних до фінансування сепаратизму та тероризму в Україні.

«В час тактичного перемир’я на сході Україні треба виконати свою домашню роботу – викорінити джерела фінансування тероризму. Якщо цієї домашньої роботи не буде виконано, робота силових структур щодо затримання та знешкодження диверсантів та терористів стане таким собі носінням води в ситі», - резюмував Андрій Левус.


 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua