Андрій Парубій: У питаннях безвізового режиму з ЄС пріоритетними є інтереси наших громадян
середа, 15 квітня 2015, 18:15

У питаннях встановлення безвізового режиму пріоритетними є інтереси наших громадян та їхнє право на свободу пересування.

Про це заявив Перший заступник Голови Верховної Ради України, представник «Народного фронту» Андрій Парубій, відкриваючи парламентські слухання на тему «Перспективи запровадження Європейським Союзом безвізового режиму для громадян України».

Він назвав обговорювану проблему важливою для кожного українця, оскільки візові питання напряму пов`язані з можливістю займатися підприємницькою діяльністю, налагоджувати бізнес-контакти і просто подорожувати.

«Ще у травні 2005 року Україна в односторонньому порядку скасувала візові вимоги для громадян ЄС, а переговори щодо безвізового режиму для українців наша держава проводить із Євросоюзом з 2008 року», -  зазначив Андрій Парубій.

Перший заступник Голови Верховної Ради підкреслив, що на сьогодні Україна перебуває  на завершальному етапі виконання другої фази Плану дій з лібералізації візового режиму, і Європейська Комісія високо оцінює стан виконання нашою державою відповідних завдань.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua