Андрій Парубій: Українці на Сході боронять не лише Україну, а й увесь цивілізований світ (відео)
понеділок, 8 червня 2015, 11:34

Україна розраховує на підтримку НАТО та сподівається на якнайшвидшу інтеграцію у світові системи безпеки.

Про це сьогодні, під час засідання Міжпарламентської Ради Україна-НАТО, заявив Перший заступник Голови Верховної Ради, представник "Народного фронту" Андрій Парубій.

За його словами, нинішня зустріч відбувається у дуже важливий момент, коли "фактично один на один Україна опинилась перед однією з найсильніших армій світу".

"У ці дні, навіть у ці хвилини, відбуваються чергові атаки на українські позиції. І наші хлопці на передовій захищають не тільки Україну, а й увесь цивілізований світ, бо Путін кинув виклик не лише нам, а й усій системі світової безпеки, яка десятиліттями будувалась і гарантом якої і став Північно-Атлантичний альянс", - сказав Парубій.

Перший заступник Голови Верховної Ради запевнив присутніх представників членів-країн НАТО, що з часу останньої зустрічі Міжпарламентської Ради Україна-НАТО відбулася низка позитивних змін. Зокрема, учасники Ради обрали Голову  Міжпарламентської Ради Україна-НАТО від ПА НАТО Рейнел Андрейчук. А Україна поставила вступ до НАТО, як один із ключових зовнішньополітичних пріоритетів.

"Але найголовніше - за останній рік в українському суспільстві відбулися фундаментальні зміни. На сьогодні більшість українців підтримують вступ до НАТО і наше прохання: зробити усе можливе, аби ми могли чимшвидше досягти цієї мети", - резюмував Андрій Парубій.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua