Глава Уряду особисто ініціював перевірки держпідприємств щодо розкриття корупційних схем, - Андрій Помазанов
середа, 15 квітня 2015, 18:50

Ініціатором перевірки державних підприємств, щодо діяльності яких наразі тривають слідчі дії, був Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, тому звинувачувати його в причетності до порушень на цих суб’єктах господарювання є безглуздим.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Андрій Помазанов.

Коментуючи інформацію голови СБУ про порушення кримінальних проваджень та проведення слідчих дій на підприємствах «Укрпошта», «Укрспирт» та «Енергоатом», Андрій Помазанов, зокрема, зазначив, що Арсеній Яценюк особисто давав розпорядження провести перевірки діяльності підприємств, підконтрольних Уряду, стосовно виявлення можливих порушень їхньої діяльності.

«Арсеній Яценюк звертав особливу увагу на «Укрспирт», «Енергоатом» та інші підприємства, які сьогодні згадував голова СБУ. Це була ініціатива саме Прем’єр-міністра», - наголосив народний депутат.

Він висловив здивування щодо звинувачення з боку окремих політиків на адресу Прем’єр-міністра, у той час, як Арсеній Яценюк особисто ініціював перевірки згаданих підприємств і є особою, зацікавленою в тому, щоб розкрити корупційні схеми, якщо вони мають місце.

«Також не зрозумілим є те, чому досі не притягнутий до відповідальності і керівник «Укрспирту», і колишній міністр аграрної політики Ігор Швайка, оскільки, як відомо, представники політичної партії «Свобода» мали безпосереднє відношення до зловживань на цих підприємствах, які відносяться до відання Мінагрополітики», - резюмував Андрій Помазанов.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua