Уряд знайде можливість аби проіндексувати доходи громадян, - Андрій Тетерук (відео)
вівторок, 16 червня 2015, 11:45

Здійснити індексацію доходів громадян можливо навіть за умов безпрецедентних витрат на армію.

Про це заявив Перший заступник голови фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Андрій Тетерук у вівторок, 16 червня, виступаючи з парламентської трибуни.

За його словами, для індексації доходів українців існує два джерела. Перше – це кошти «сім’ї» Януковича, заблоковані на вимогу Уряду.

«Уряд вжив заходів для того, щоб заблокувати на рахунках «сім’ї» близько 1,5 млрд доларів. Глава Уряду звернувся до Генеральної прокуратури України з тим, щоб ці кошти перейшли з розряду заблокованих у розряд конфіскованих. За них і можна було б проіндексувати зарплату та підвищити пенсії», - пояснив Андрій Тетерук.

Друге джерело, за рахунок якого можна забезпечити індексацію доходів громадян, за словами Тетерука, - це повернення коштів, вкрадених в України у результаті підписаного у 2009 році газового контракту з Росією.

«16 мільярдів доларів – це та сума, яка була переплачена за намагання тодішнього уряду здобути прихильність Кремля», - наголосив перший заступник голови фракції «Народний фронт».

«Після справедливого рішення Стокгольмського арбітражу, який розглядає позов України, ці кошти будуть повернені українцям, з кишень яких їх було нахабно вкрадено», - підсумував Андрій Тетерук.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua