Андрій Тетерук зустрівся з делегацією Європейського Парламенту
п’ятниця, 24 липня 2015, 13:06

Україні необхідна підтримка світової спільноти у боротьбі проти російської агресії. 

Про це заявив перший заступник Голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук під час зустрічі з делегацією Європейського Парламенту на чолі з Головою Комітету ЄП у закордонних справах Ельмаром Броком.

Андрій Тетерук зазначив, що ухвалені Верховною Радою закони, спрямовані на виконання Мінських угод, свідчать про те, що Україна дотримується взятих на себе зобов’язань.

У той же час він наголосив, що ці закони «унеможливлюють легалізацію вбивць та керівників терористичних організацій, які сьогодні зі зброєю в руках окупували частину нашої території».

«Як колишній військовий я чудово розумію, яку велику ціну Україна щодня сплачує за цю війну: щодня гинуть та отримують поранення наші хлопці, щодня руйнуються будівлі та інфраструктура. Але, у той же час, ми чудово розуміємо: у разі, якщо ми не будемо виконувати Мінські домовленості і залишимось без підтримки всього світу, то опинимося з Росією один на один», - наголосив Тетерук.

Крім того, представник «Народного фронту» наголосив на тому, що Україна посилює власну армію та обороноздатність держави для того, щоб запобігти подальшим наступам російсько-терористичних військ.

При цьому він додав, що країна прагне вирішення конфлікту на Сході лише у мирний спосіб.

У свою чергу голова делегації Європарламенту Ельмар Брок запевнив у підтримці України і зазначив, що Європа надзвичайно цінує те, що Київ дотримується Мінських угод.

За його словами, у разі недотримання українською стороною цих угод, Європейський Союз не зміг би продовжувати санкції проти Російської Федерації.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua