Андрій Іванчук: Коли чиновників критикують, значить, вони на правильному шляху (відео)
середа, 11 листопада 2015, 14:56

За ефективну роботу Уряду відповідає парламентська коаліція та представники усіх  політичних сил, які делегували туди своїх представників.

Про це заявив заступник голови фракції  "Народний фронт", голова Комітету з питань економічної політики Андрій Іванчук в ефірі "24 каналу".

"В Уряді є представники всіх політичних сил, які входять до коаліції. Яценюк — не "чарівник на блакитному вертольоті", який прилетить — і завтра в країні все стане дуже добре. Повинна бути робота і підтримка всіх. Партнери ж по коаліції, замість того щоб допомагати уряду, який вони вибирали, ставлять палиці в колеса", - сказав Іванчук.

Він також запевнив, що йому невідомо про існування яких-небудь "тіньових  урядів".

"Що стосується того, як приймаються у країні рішення, то я вас хочу запевнити, що є Президент, є Прем'єр-міністр, є спікер парламенту, є глава РНБО і відповідні міністри, які дійсно, у консультаціях, у діалозі приймають життєдіяльні рішення", - сказав народний депутат.

Голова Комітету з питань економічної  політики заявив, що нормально розцінює  критику чиновників та політиків.

"Коли я читаю, що міністрів, прем'єра, чиновників високого рангу критикують, вважаю, що це хороший сигнал. Це означає, що вони правильно щось роблять", - зазначив він.

"Комусь на хвіст наступили і викликали таку реакцію, що їх починають брудними технологіями дискредитувати", - резюмував представник "Народного фронту".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua