Андрій Іванчук: При призначенні субсидії не має враховуватися дохід від земельного паю (відео)
четвер, 8 вересня 2016, 14:25

Уряд на своєму засіданні вніс зміни до положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Іванчук висловив зауваження щодо пункту цієї постанови, яким пропонується при призначені субсидії у першому кварталі до середньомісячного доходу врахувати дохід від земельної частки(паю), що нарахований один раз на рік у четвертому кварталі попереднього року, у середньомісячному розмірі на підставі відповідних довідок. На його думку, це рішення може призвести до негативних наслідків.

"Постановою вносяться зміни в пункт 12, і я хотів би запитати, чи прем'єр-міністр повідомлений, що до доходу людей буде враховуватися дохід від земельної частки? Це дуже болюче питання, і ми маємо розуміти, який можемо отримати удар", - сказав Андрій Іванчук.

"Це дуже болюче політичне питання, і тому звертаю на це вашу увагу. Якщо ви це знаєте, що тут є такий пункт, то я хотів би звернутися до своїх колег по партії і попросити дуже зважено віднестися до цього питання", - сказав голова комітету.

Він наголосив, що "Народний фронт" із застереженням відноситься до цієї пропозиції і вимагає детально розібратись, оскільки земельні паї не включалися до доходів громадян. 

"Ми доходи від земельних паїв не включали до доходів громадян. Ви знаєте, що в нас ложка дьогтю може зіпсувати бочку меду", - зауважив Андрій Іванчук під час засідання Уряду.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua