Андрій Іванчук: Прийняти Державний бюджет - обов'язок українського парламенту (відео)
понеділок, 19 вересня 2016, 13:50

Уряд вносить лише проект Державного бюджет, а завдання парламенту його доопрацювати і прийняти, як закон.

Про це заявив Голова Комітету з питань економічної політики, заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Іванчук під час засідання Погоджувальної ради.

"Хотів повернути нас в реальність, який би проект бюджету не вніс уряд до парламенту - завжди знайдуться сили, які будуть його критикувати. Уряд повинен внести тільки проект бюджету, а закон "Про державний бюджет України" має прийняти конституційна більшість", - сказав Іванчук.

Голова комітету зауважив, що замість критики необхідно детально вивчити проект бюджету і, доопрацювавши його у фракціях і комітетах, прийняти консолідоване рішення.

"Нам зараз необхідно почати працювати над цим проектом і зробити його таким, яким ми вважаємо за необхідне. Наш обов'язок - проголосувати за нього в парламенті", - наголосив народний депутат.

За словами Андрія Іванчука, комітетом напрацьована низка законопроектів, які необхідно внести в порядок денний сесії, бо вони є вкрай необхідними сьогодні.

"Один із них №5067 - це проект закону щодо запровадження захисту від рейдерства. Сьогодні ця проблема дуже турбує український бізнес. В середу комітет буде розглядати це питання на своєму засіданні і просив би на четвер внести його на розгляд парламенту. Наш обов'язок захистити український бізнес від рейдерів", - резюмував представник "Народного фронту".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua