Андрій Іванчук: Приватизаційний процес має бути зрозумілий для інвесторів (відео)
понеділок, 15 січня 2018, 13:24

Законопроект щодо товариств із обмеженою та додатковою відповідальністю готовий до другого читання, його чекає весь бізнес і вся юридична спільнота.

Про це заявив заступник керівника фракції "Народний фронт", голова Комітету з питань економічної політики Андрій Іванчук на засіданні Погоджувальної ради.

"На цьому пленарному тижні від комітету економічної політики виноситься два важливих законопроекти: №4666 - про товариства із обмеженою і додатковою відповідальністю та  №7066 - про приватизацію державного майна. Законопроект №4666 - регулює нормативну базу щодо товариств із обмеженою відповідальністю. Це найпоширеніша форма бізнесу в Україні. Більше 500 тисяч підприємств здійснюють свою діяльність саме в цій формі товариств. Новий закон завершить реформу в галузі", - сказав Іванчук.

Голова профільного комітету зауважив, що комітет більше року працював над цим законом і звернувся до керівників фракцій і груп із проханням підтримати його під час голосування.

За словами Андрія Іванчука, він і члени комітету готові прийти на засідання фракцій і груп і відповісти на всі питання щодо законів, які підготовлені для розгляду в сесійній залі.

"Закон  №7066 - про приватизацію державного майна готовий до розгляду. Метою проекту є спрощення і скорочення процедур приватизації, забезпечення прозорості та відкритості приватизаційного процесу та залучення широкого кола інвесторів до придбання державної власності. Вся увага наших міжнародних партнерів прикута до цього законопроекту, він вийшов дуже якісний і я готовий попрацювати із фракціями для прийняття закону на цьому тижні", - резюмував представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua