Андрій Іванчук: Проведення реформ - це щоденна кропітка робота (відео)
субота, 5 грудня 2015, 20:46

Ознайомившись із узагальненим документом про діяльність Уряду за рік, більшість критиків буде здивована результатами.

Про це заявив заступник голови фракції "Народний фронт", Голова Комітету з питань економічної політики Андрій Іванчук в ефірі програми "Люди. Hard Talk" на телеканалі "112 Україна".

"Дуже багато зроблено за цей час. Простий приклад: МВФ, який є основним донором нашої країни, і Світовий банк говорять про те, що вони здивовані, як за такий короткий термін зроблено стільки змін у законодавстві та на шляху проведення реформ", - сказав Іванчук.

За його словами, не варто зараз говорити про рейтинги політичних сил чи окремих політиків, а продовжувати роботу на шляху реформування країни.

"Не хотів би говорити про рейтинги, бо немає виборів. Під час останньої парламентської кампанії всі соціологи вказували, що ми не подолаємо 5% бар'єр. Це відносні речі. Коли проводиться кампанія, політики звітують, що зроблено і що збираються зробити, і з цього формується рейтинг", - сказав він.

Андрій Іванчук також зазначив, що є чітке розуміння від Уряду і депутатів, над чим необхідно працювати.

"У нас є коаліційна угода, наш комітет її виконав на 95%. Ми знаємо, що не зроблено та що ми маємо зробити в короткий період наступного року", - наголосив він.

За словами народного депутата, були зроблені суттєві кроки на шляху спрощення ведення бізнесу та створено умови для залучення інвестицій в Україну, що має покращити позицію держави у рейтингу Світового банку та зробить країну привабливою для інвестицій.

"У парламенті зараз знаходиться більше 20 законопроектів на розгляді, що стосуються виключно децентралізації. Необхідно зробити все, щоб Україна увійшла в ТОП-50 рейтингу Doing Business", - зазначив Іванчук.

Він також повідомив, що бізнесмени відчують результати дерегуляції вже наприкінці року, коли повністю буде відмінена звітність та більшість ліцензій.

"Всі повинні жити за законом - не важливо, чи це великий, чи середній, чи малий бізнес", - резюмував Андрій Іванчук.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua