Андрій Іванчук: Україна має шанси увійти до топ-50 рейтингу Doing Business та залучити інвестиції (відео)
четвер, 3 грудня 2015, 19:44

Якщо парламентом будуть прийняті всі ініціативи, підготовлені Комітетом ВР з питань  економічної політики, то Україна має всі шанси навесні наступного року увійти в топ-50 рейтингу Doing Business.

Про це заявив заступник голови фракції «Народний фронт», Голова Комітету з питань економічної політики Андрій Іванчук в ефірі телеканалу «Рада».

«Ми вже прийняли багато законопроектів. На сьогоднішній день на розгляді в парламенті більше 20 законопроектів з дерегуляції. Ми маємо всі шанси прийняти цей пакет документів і я переконаний, що це дозволить увійти до топ-50 країн за простотою ведення бізнесу», - сказав Іванчук.

За його словами, треба «продовжити роботу Уряду і коаліції на шляху подальшої дерегуляції та створити привабливі умови для приходу інвестицій в державу шляхом створення прозорої системи для приватизації державних підприємств, що дозволить залучити кошти в Державний бюджет, які можна використати для економічного розвитку».

Він також зазначив, що прийняті минулого тижня зміни до законодавства щодо спрощення системи реєстрації прав на нерухомість ліквідували корумповані реєстраційні центри, через які з громадян викачувалися гроші.

«Я вважаю, що це надзвичайно прогресивний документ, який знищить корупційну складову, яка була в системі органів реєстрації, та зніме необхідність відстоювати в чергах і витрачати купу власного часу на отримання документів».

За його словами, на наступному тижні, після заслуховування звіту Уряду, має бути продовжена робота в рамках завдань, прописаних в коаліційній угоді та Програмі діяльності Уряду.

«Має продовжуватись робота. Є стратегічні і тактичні цілі, які можуть бути  скореговані шляхом зміни до коаліційної угоди та змінами в складі Кабміну. Недовіра Уряду з боку депутатів – це недовіра до роботи коаліції. 

Україна знаходиться в стані війни, і ми маємо нести відповідальність, а не розхитувати ситуацію в державі», - резюмував Андрій Іванчук.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua