Андрій Іванчук: Українці будуть подорожувати до Європи без віз, попри заяви скептиків (відео)
понеділок, 10 квітня 2017, 14:29

Ухвалення Європарламентом рішення щодо безвізового режиму з Україною - це велика перемога української держави і українського народу.

Про це заявив заступник керівника фракції "Народний фронт", голова Комітету з питань економічної політики Андрій Іванчук на засіданні Погоджувальної ради.

"Я вважаю, що той шлях, який пройшов парламент, - не був простим але ефективним. І це велика заслуга екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка", - наголосив він.

"Під час прийняття євроінтеграційного пакету законів була непроста дискусія. Депутати говорили, що проголосують за ці закони, але де гарантія, що нам дадуть безвізовий режим? Прем'єр-міністр дав ці гарантії. Президент підтримав зміни до законодавства. Ми прийняли ці закони, і це дало можливість всім громадянам через два місяці подорожувати без віз", - сказав голова комітету.

Крім того, Андрій Іванчук звернувся до керівництва парламенту з проханням поставити одним з перших питань на розгляд у порядку денному четверга законопроект №4666 щодо товариств із обмеженою та додатковою відповідальністю, оскільки, за його словами, його чекає весь бізнес і вся юридична спільнота.

Так само парламентар звернув увагу на необхідність розглянути на цьому тижні у першому читанні дуже важливий законопроект №5593 "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації". Цей законопроект дозволить зберегти у державній власності ДП «Солевиварювальний Дрогобицький завод», а також сприятиме розвитку території підприємства разом із сусідніми територіями пам’яток світового та державного значення церков Св. Юра та Воздвиження Чесного Хреста як єдиного історико-культурного туристично-привабливого комплексу.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua