Андрій Іванчук: Верховна Рада зробила важливий крок на шляху реформування у відносинах з малим і середнім бізнесом (відео)
вівторок, 20 грудня 2016, 17:57

Верховна Рада 271 голосом у першому читанні ухвалила законопроект №4666, який дозволить здійснити реформу в сфері законодавства щодо товариств з обмеженою відповідальністю.

Про це заявив заступник керівника фракції "Народний фронт", Голова Комітету з питань економічної політики Андрій Іванчук, виступаючи з парламентської трибуни.

"Ми проаналізували світовий досвід, долучили фахівців і розробили проект закону, який дозволить врегулювати відносини в найбільш поширеній  організаційно-правовій формі  для малого та середнього бізнесу. Усунення значних вад, які існують у чинному законодавстві, та приведення його у відповідність із нормами, які діють у Європейському союзі та в англійській юрисдикції", - сказав він.

За словами Голови комітету, прийняття законопроекту дозволить значно покращити бізнес-клімат, сприятиме залученню прямих іноземних інвестицій, закладе передумови для створення нових та розвитку існуючих підприємств.  Також дозволить забезпечити учасників ефективними механізмами запобігання та вирішення корпоративних конфліктів і дозволить з мінімальними втратами усунути з регулятивного середовища неефективні, розбалансовані правові конструкції, які  існують.

"До другого читання ми врегулюємо всі точки зору і доопрацюємо законопроект, щоб він був ідеальний. Результатом стане реформа, яка дасть можливість багатьом учасникам змінити форму  товариства із акціонерного на форму товариства із обмеженою відповідальністю", - резюмував Голова комітету.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua