Андрій Іванчук: Знявши перепони на шляху до приватизації, ми приберемо корупційні схеми (відео)
понеділок, 16 травня 2016, 14:08

Парламент має розглянути законопроект №4536 про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації, аби прибрати корупційні схеми із державних підприємств.

Про це заявив Голова Комітету з питань економічної політики, народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Іванчук під час засідання Погоджувальної ради.

"Запропонований законопроект - це дійсно справжня боротьба із корупцією. Поки ми не відпустимо приватний сектор, не запустимо приватизацію і не декапіталізуємо міністерства - не буде ніякої боротьби із корупцією", - наголосив Іванчук.

"Ми зняли всі перепони до приватизації, завдяки яким процвітає корупційна складова", - додав народний депутат.

Голова комітету також зазначив, що метою розробки проекту закону є забезпечення умов ринкового використання майна підприємств сільськогосподарської та транспортної галузей. Його норми дозволять запровадити принципи корпоративного управління та дадуть змогу залучити інвестиції.

За словами Андрія Іванчука, є ще багато питань, над якими необхідно працювати разом із Кабміном для прийняття законопроектів у парламенті.

"Необхідно провести консультації з усіма фракціями і групами для того, щоб цей законопроект був прийнятий в цілому", - резюмував представник "Народного фронту".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua