Андрій Іванчук: Звіт Уряду - це і результат роботи парламентської коаліції (відео)
понеділок, 15 лютого 2016, 15:23

Комітет Верховної Ради з економічної політики прийняв рішення рекомендувати Парламенту прийняти до відома звіт Уряду.

Про це заявив Голова комітету Андрій Іванчук під час засідання Погоджувальної ради.

"Ми детально вивчили звіт - це результат роботи коаліції в Парламенті, коаліційного Уряду, який сформувала коаліція, - що зроблено за рік. Я взагалі не розумію, що ми обговорюємо. Там весь фактаж, що коаліція і її коаліційний Уряд зробили", - підкреслив  Андрій Іванчук.

За його словами, є ще багато питань, над якими необхідно працювати разом із Кабміном для прийняття законопроектів у Парламенті.

"Я хотів би нагадати, що під час обговорення і розгляду звіту Уряду ми встановили, що більше 100 законопроектів, які вніс Уряд, які необхідні для реформування нашої країни, знаходяться у Верховній Раді або в комітетах і не внесені ще на перше читання або  готуються до другого читання. І це наша заборгованість. Ми повинні якомога швидше розглянути законопроекти і не зупинятися на шляху реформ", - наголосив Іванчук.

Щодо процедури розгляду питання звіту Уряду у Парламенті, Голова комітету зазначив, що необхідно надати можливість народним депутатами задати питання урядовцям, щоб провести всебічний аналіз результатів роботи урядової команди.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua