Андрій Левус: Президентська критика СБУ співзвучна з тим, що лунає з боку Кремля (відео)
четвер, 6 червня 2019, 14:34

Звинувачення на адресу Служби безпеки України з боку представників команди президента  Володимира Зеленського співзвучні з тим, що лунає на адресу СБУ з боку Кремля.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Андрій Левус з парламентської трибуни.

Коментуючи заяву представника президента в парламенті про те, що нібито СБУ нічого не робить, народний депутат зазначив: «В СБУ є різні люди, так само, як і в парламенті. В СБУ є люди, які постійно, цілодобово перебувають на передовій – 500 осіб. У цій залі є десятки людей, добровольців, які пліч-о-пліч з контррозвідкою та управлінням з захисту національної державності з 2014 року боролися на передовій».

«Огульна критика схожа на те, що лунає з Кремля», – наголосив представник «Народного фронту».

Він також акцентував увагу на тому, що президент Зеленський призначив Івана Баканов на посаду т.в.о. голови управління «К» і заявив, що СБУ має займатись боротьбою з корупцією та контрабандою. «Це суперечить нашим зусиллям, спрямованим на членство України в НАТО», – уточнив Андрій Левус.

«Бо перша вимога НАТО щодо реформи СБУ – це скасування управління «К». Не з того боку зайшов Зеленський. Чи він сам хоче сісти на потоки?» – обурився він.

Коментуючи заяву Голови Української делегації в Тристоронній контактній групі в Мінську Леоніда Кучми, призначеного Володимиром Зеленським, Андрій Левус наголосив, що намір Кучми прописати в домовленостях щодо «режиму тиші» норму «не стріляти у відповідь» є фактично першим кроком до капітуляції України.

«Ще одне питання – що відбувається зараз з власністю на окупованих територіях? Вони відійшли Курченку й ФСБ? Ви фактично легалізуєте вкрадене в українських підприємців та Української держави – фінансуєте тероризм! Це – кримінальний злочин, і ви будете за нього відповідати, рано чи пізно!» – підкреслив Андрій Левус.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua