Андрій Левус: Санкційний комітет Кабміну взяв на розгляд справи Григоришина, Бабакова, Кєсаєва
понеділок, 1 лютого 2016, 17:45

Народні депутати, члени фракції "Народний фронт" Андрій Левус, Сергій Висоцький та Ігор Лапін на засіданні Санкційного комітету Кабміну представили на розгляд справи російських олігархів Григоришина, Бабакова та Кєсаєва, які мають бізнес в Україні.

Про це повідомив народний депутат, член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Андрій Левус на своїй сторінці у Facebook.

"Ми вимагаємо ввести санкції проти цих яскравих представників окупаційного путінського бізнесу. Санкційний комітет доручив СБУ та СЗР провести перевірки наших звернень для прийняття остаточного рішення", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, Костянтин Григоришин  і Олександр Бабаков володіють третиною українських обленерго. Григоришин також був лобістом підписання договору про постачання електроенергії до Криму, де Автономна республіка зазначена як так званий  "Кримський федеральний округ РФ".

Олександр Бабаков, у свою чергу, є постійним членом Радбезу РФ. Він голосував за анексію Криму. З Ігорем Кєсаєвим, власником російського збройного заводу ім. Дегтярьова, пов’язана компанія "Мегаполіс-Україна" - монополіст на ринку тютюнових виробів.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua