Андрій Левус: Силовики мають попереджувати провокації реваншистів (відео)
середа, 16 листопада 2016, 15:46

Народні депутати України, члени Комітету з питань національної безпеки та оборони провели засідання з представниками Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції, служби розвідки щодо внутрішніх загроз, ініційованих Російською Федерацією і їх посібниками всередині держави.

Як зазначив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Левус, для "депутатів важливо зрозуміти одне: як відрізнити реальну протестну діяльність від спеціально спланованих операцій?".

"Я вітаю рішення Генеральної прокуратури по арешту Віктора Поліщука, який фінансував і фактично фінансує зараз частину цих банківських протестів, які в постійному контакті з Російською Федерацією", - сказав парламентар.

"Однак нам незрозуміло, чому в Україні процвітає бізнес Іванющенка, чому процвітає бізнес Клименка?", - наголосив він.

"Незрозуміло, чого зупинилась справа щодо Шувалова, який кожної п'ятниці продовжує свою справу? Тобто, чимало речей не було зроблено превентивно, і ми боремося уже з наслідками", - зазначив Левус.

Член парламентського Комітету з питань національної безпеки та оборони закликав  представників силових відомств вжити заходів, аби не допустити дестабілізації ситуації в країні.

"Я вірю, що спільними зусиллями нас вдасться зупинити хвилю хаосу і зберегти державу зараз до того, як буде нова хвиля. Саме для цього хочеться побачити реальні арешти, реальну дію силових органів, щоб вони не робили нові заяві про якісь заколоти, про якусь програму дестабілізації”, - резюмував представник "Народного фронту".

Після цього зустріч продовжилася в закритому режимі.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua