Андрій Парубій: Арсен Аваков не побоявся взяти відповідальність у складний період (відео)
вівторок, 7 листопада 2017, 13:21

Верховна Рада не підтримала постанову про звільнення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це заявив Голова Верховної Ради, представник «Народного фронту» Андрій Парубій, коментуючи відповідну постанову, яку підтримали лише 31 депутат.

«Три роки тому, власне, я подав за своїм авторством постанову з пропозицією призначити Арсена Авакова міністром внутрішніх справ, і хочу вам нагадати той період. На вулицях Києва не було жодного міліціонера. Жодного. Три роки тому, коли країна стояла на краю прірви, не так багато було тих, хто здатний був узяти на себе відповідальність. Хто здатен був узяти відповідальність аби вивести країну із тієї кризи? І Арсен Аваков був один із тих, хто взяв на себе відповідальність», - заявив спікер парламенту.

Парубій нагадав, що потім «була війна, захист України від російського агресора, і Арсен Аваков був на передовій разом зі своїми бійцями».

«Сьогодні реформована Нацполіція. Арсен Аваков має достатній авторитет і підтримку у сесійному залі. Тому, я вважаю, голосуючи, ми повинні продемонструвати підтримку міністру внутрішніх справ, щоб він і надалі міг виконувати свій обов’язок перед українським народом і державою», - резюмував Андрій Парубій. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua