Андрій Парубій: Cаме цей український парламент ухвалив усі закони, необхідні для отримання безвізового режиму з ЄС (відео)
четвер, 21 квітня 2016, 11:43

Верховна Рада VIII скликання ухвалила усі закони, необхідні для отримання Україною безвізового режиму з Європейським Союзом, чого не спромігся зробити жоден попередній склад українського парламенту.

Про це заявив Голова Верховної Ради, представник "Народного фронту" Андрій Парубій, вітаючи вчорашнє рішення Європейської Комісія, яка запропонувала Європарламенту і Раді Європейського Союзу скасувати візи для громадян України.

"Вчора сталася історична подія – Європейська Комісія запропонувала Європарламенту і Раді Європейського Союзу скасувати візи для громадян України. Це велике досягнення, в першу чергу для тих мільйонів українців, які два роки тому вийшли на український Майдан з гаслами "Україна - це Європа". І це велика заслуга наших героїв, які сьогодні в окопах під Широкіно, Авдіївкою, Пісками, Щастям, по всьому східному фронту зі зброєю в руках захищають українську державу і наш український вибір", - сказав Андрій Парубій, відкриваючи засідання парламенту.

Спікер парламенту при цьому зауважив, "що саме цей український парламент ухвалив усі закони, необхідні для отримання безвізового режиму", і нагадав про те, що він "мав честь очолювати робочу групу по ухваленню законів щодо лібералізації безвізового режиму".

"Всі закони, всі виклики, які стояли перед нами, парламент пройшов гідно і відповідально. Це і старт Антикорупційної прокуратури, і запровадження електронного декларування, удосконалення процедури арешту майна та інституту спеціальної конфіскації, початок діяльності Національного агентства України з питань розшуку і управління активами, Національного антикорупційного бюро", - наголосив він.

"Усі ці закони були ухвалені у цьому залі цими народними депутатами. Це закони, які не спромоглась ухвалити жодна попередня Верховна Рада. Я вітаю вас з цим важливим для нашої держави рішенням!", - наголосив Андрій Парубій.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua