Андрій Парубій: Депутатів об’єднують соціальні та оборонні питання (відео)
четвер, 17 вересня 2015, 11:45

Єдність серед народних депутатів з’являється тоді, коли на розгляд виносяться питання щодо соціального забезпечення громадян та національної безпеки і оборони.

Про це заявив перший заступник голови Верховної Ради, представник «Народного фронту» Андрій Парубій у середу в ефірі телеканалу «24».

«Коли депутати у сесійній залі переходять до питань національної безпеки і оборони, ратифікації міжнародних угод – зал одностайний. Ми змогли пройти увесь порядок денний за винятком одного питання через елементарний брак часу. До останньої хвилини ми приймали всі питання більшістю голосів», - сказав він.

За словами Парубія, це свідчить про те, що питання, які стосуються соціального забезпечення і національної безпеки та оборони, об’єднують зал.

«Я впевнений, що у четвер ми теж побачимо в залі результативні голосування», - наголосив Перший віце-спікер.

«У четвер буде величезна кількість важливих питань: цілий пакет надважливих антикорупційних законів, серед яких – формування комісії з обрання спеціального антикорупційного прокурора, без якого не запрацює Антикорупційне бюро», - наголосив Андрій Парубій.

За його словами, розглядатимуться питання щодо знищення політичної корупції, управління конфіскованим майном та конфіскації вкраденого майна.

«Ви побачите: по тих питаннях, які стосуються боротьби з корупцією, соціального захисту, в залі буде достатня кількість голосів», - резюмував представник «Народного фронту».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua