Андрій Парубій: дочасних виборів не буде - буде ефективна робота Верховної Ради (відео)
понеділок, 18 липня 2016, 14:31

Голова Верховної Ради України, представник «Народного фронту» Андрій Парубій не бачить підстав для проведення позачергових парламентських виборів.

Про це він заявив сьогодні під час підсумкової прес-конференції за результатами роботи парламенту на IV сесії VIII скликання.

«Напругу в парламенті, яка була протягом останнього часу, вдалося зняти. Сподіваюся, що ми зможемо в найближчі тижні і напередодні вересня знайти таку робочу платформу, в якій ми би увійшли у вересні в повноцінну системну роботу», -  заявив Андрій Парубій.

Він сказав, що не бачить будь-яких підстав для проведення дочасних виборів, і вважає, що дестабілізація в нашій країні щодо проведення таких виборів є не українським сценарієм, а зовнішнім. «І ми його бачили на прикладі деяких наших сусідів,  коли країна просто зупинялася на шляху реформ», - наголосив Парубій.

Голова Верховної Ради також зазначив, що «в цьому парламенті більшість нових депутатів, які пройшли Майдан, АТО, були громадськими активістами, і думаю, що цей парламент має дуже великий потенціал». 

«Хочу заспокоїти всіх скептиків: дочасних виборів не буде. Буде ефективна робота українського парламенту», - резюмував Андрій Парубій.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua