Андрій Парубій: Головне питання бюджету-2017 для «Народного фронту» - це оборона (відео)
понеділок, 19 вересня 2016, 20:51

Проект бюджету на 2016 рік поданий вчасно, уже на цьому тижні профільний Комітет з питань бюджету буде детально опрацьовувати його основні показники.

Про це сьогодні у коментарях журналістам по завершенні засідання фракції за участю Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана заявив Голова Верховної Ради, представник «Народного фронту» Андрій Парубій.

«Процес відбувається згідно регламенту, згідно закону, ми чекаємо рекомендацій бюджетного комітету. В середу ми маємо розглядати його на сесії Верховної Ради, обговоримо всі пропозиції і доповіді. Також відбудеться публічна дискусія з приводу подальшого майбутнього бюджету», - заявив Андрій Парубій. 

«Ключові питання - традиційні для «Народного фронту»: це є питання національної безпеки та оборони, - це головне питання. І, власне, до цього були головні вимоги. Звичайно, так як є міністр освіти від «НФ», були теж питання і по освіті, і була позитивно сприйнята новина про підвищення фінансування цієї галузі. І, звичайно ж, по боротьбі зі злочинністю, підняття заробітних плат для слідчих. Багато ініціатив, які відображені в проекті бюджету, депутатами «НФ» були сприйняті позитивно», - резюмував спікер парламенту. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua