Андрій Парубій: Головне завдання парламенту- захистити і продовжити здобутки (відео)
п’ятниця, 5 липня 2019, 16:24

Голова Верховної Ради Андрій Парубій висловив переконання в тому, що українці оберуть до наступного скликання парламенту політичну силу, яка збереже та продовжить здобутки попередніх років.

Про це спікер заявив сьогодні під час підсумкової прес-конференції.

«Головне завдання - захистити і продовжити наші здобутки. Перш за все - продовжити стратегічний курс нашої держави на повноправне членство в сім‘ї цивілізованих демократичних країн. Для цього ми зобов‘язані вже сьогодні, на виборах у парламент наступного скликання, створити потужну силу, яка гарантуватиме невідворотність нашого курсу до ЄС і НАТО», - наголосив Голова Верховної Ради.

Також він висловив сподівання в тому, що народним депутатам IX скликання вистачить сил вберегти та продовжити стратегічний курс держави.

«Переконаний, що і серед депутатів наступного скликання ми знайдемо достатньо союзників, які продовжуватимуть цей напрямок. Ми будемо творити цілісну, заможну і безпечну Україну. Ми будемо захищати наш європейський вибір, наші цінності, незалежність України, нашу історію, нашу ідентичність, мову, церкву, права українців. Все, що ми здобули в 1991 році, відстояли під час Революції гідності. Все, чого досягнула Україна за останні п‘ять років. Ми будемо творити міцну, сучасну, європейську Україну. Все це ми робили, і робитимемо разом, як єдиний народ», - підсумував Андрій Парубій.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua