Андрій Парубій: Ми не дозволимо дестабілізувати український парламент (відео)
п’ятниця, 8 липня 2016, 13:20

Дестабілізуючим силам у парламенті не дадуть зірвати його роботу. Про це сказав Голова Верховної Ради України, представник «Народного фронту» Андрій Парубій після того, як депутатами фракцій «Батьківщина», Радикальної партії та іншими парламентаріями була заблокована президія парламенту.

«В цьому залі бійок не буде. Дехто дуже хоче, щоб люди, які плече в плече пройшли Майдан, між собою мали протистояння. Дехто хоче, щоб люди, які пройшли АТО, які прийшли сюди змінювати Україну, мали між собою протистояння. Так не буде! Сьогодні ми мали розглядати «годину запитань до Уряду», питання тарифів. Уряд мав детально розповісти з цієї проблематики. Сьогодні народні депутати мали виступати з цієї трибуни для того, щоб обговорити болі своїх виборців, громадян», - сказав спікер парламенту.

Андрій Парубій сказав, що декому з депутатів важливі не тарифи, а дестабілізація в нашій державі, зокрема в парламенті.

«Ми не допустимо, колеги! Ми не дозволимо дестабілізувати український парламент», - наголосив він.

Андрій Парубій подякував присутнім у сесійній залі представникам Уряду на чолі з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом, що вони прийшли на годину запитань до Уряду, і висловив занепокоєння, що буде важко проводити повноцінне засідання у зв’язку з ситуацією, яка склалася сьогодні в залі.

«Ми зможемо донести свої слова людям. Ми зможемо донести інформацію про нашу роботу. Так само, як вчора ми продемонстрували здатність приймати надважливі для країни закони, - щоб захистити волонтерів, щоб захистити українську армію, щоб створити Раду Національного банку. Парламент і надалі буде працювати так само плідно, активно і системно. А сьогодні, на жаль, в тих умовах, в які нас ставлять деякі колеги, повноцінне проведення сесії буде неможливим», - резюмував Андрій Парубій.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua