Андрій Парубій: Керівники депутатських фракцій підтримали скасування постанови щодо підвищення зарплат народним депутатам
понеділок, 31 жовтня 2016, 14:20

Керівники депутатських фракцій і груп парламенту висловилися за скасування підвищення зарплат депутатам.

Про це повідомив Голова Верховної Ради України, представник «Народного фронту» Андрій Парубій на Погоджувальній раді.

Він нагадав, що минулого тижня за наслідками розгляду проекту закону «Про Державний бюджет на 2017 рік» у першому читанні була ухвалена постанова, яка серед іншого передбачає і питання оплати праці депутатів.

«Ситуація, яка склалася у зв’язку з ухваленням парламентом цього рішення, свідчить про те, що ми допустилися помилки. Тому що багато хто з народних депутатів не знав про зміст і суть цього документа», - сказав Парубій.

Голова парламенту зазначив, що «сьогодні зранку відбулася нарада депутатських фракцій і груп, на якій прийнято рішення виправити цю ситуацію: готується постанова за підписами голів фракцій». 

«В цьому проекті постанови буде пропозиція виключити пункти третій і четвертий, які стосуються заробітної плати народних депутатів, як поправку до постанови», - повідомив Андрій Парубій, додавши, що «постанова про підвищення зарплати була невірною, але ми показуємо, що вміємо визнавати помилки і швидко реагувати».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua