Андрій Парубій: Одним із найважливіших питань цього тижня буде розгляд проекту Державного бюджету (відео)
понеділок, 13 листопада 2017, 14:31

Нинішнього пленарного тижня Верховна Рада України розгляне блок питань з аграрної політики, проект Державного бюджету-2018 у першому читанні, законопроект про державні символи, проекти документів щодо ратифікації міждержавних і міжурядових угод, пакет законопроектів, які готує Комітет з питань транспорту.

Про це повідомив Голова Верховної Ради України, представник "Народного фронту"  Андрій Парубій, відкриваючи засідання Погоджувальної ради.

"Розгляд блоку питань щодо проекту Державного бюджету у першому читанні буде, на мою думку, одним з найважливіших питань цього тижня", - зазначив Андрій Парубій.

Він підкреслив, що у бюджеті 2018 року, як і у бюджетах попередніх років, питання безпеки і оборони є пріоритетним.

"Я сподіваюсь, що ми зможемо об’єднатися навколо прийняття у першому читанні бюджету наступного року", - висловив надію Голова Верховної Ради.

Також, на поточному пленарному тижні, за словами Андрія Парубія, робота розпочнеться з розгляду законопроекту про державні символи України, які б впорядкували використання прапора, тризуба і всіх наших державних символів.

Спікер парламенту повідомив, що до порядку денного буде включено проект закону, який стосується реформи законодавчого органу, зокрема - співвідношення кількості парламентських комітетів і міністерств.

"Було б добре, аби перед нашою поїздкою на конференцію "Діалоги Моне" ми змогли цей закон ухвалити", - сказав Андрій Парубій і нагадав, що наступного тижня делегація Верховної Ради України побуває в Парижі на зустрічі з європейським колегами.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua