Андрій Парубій перший серед керівників держави подав електронну декларацію
середа, 26 жовтня 2016, 12:52

Голова Верховної Ради України, представник «Народного фронту» Андрій Парубій перший серед керівників держави подав електронну декларацію.

Зокрема він зазначив, що заповнював її досить довго і вже давно це завершив, але не зміг зареєструвати декларацію через те, що портал НАЗК не працював.

Він також висловив сподівання, що сам портал НАЗК не працював через велику кількість бажаючих подати декларації, а не через хакерські атаки.

Також Андрій Парубій вважає, що жодних перенесень строку подачі декларацій не повинно бути, про що він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Це була майже детективна історія. Майже дві доби намагався зареєструвати електронну декларацію. Це, нарешті, відбулося - успішно подав декларацію. Раніше сайт НАЗК не прийняв мою декларацію через технічні збої в роботі сайту. Довелося чекати вночі, і лише під ранок сайт запрацював знову». 

Спікер парламенту зазначив, що збої в роботі сайту відбуваються через велику кількість охочих задекларувати свої статки, а не через хакерські атаки, щоб зірвати процес декларування взагалі.

Андрій Парубій також вважає, що жодних перенесень строку подачі декларацій не повинно бути. 

«Я особисто доклав багато зусиль, щоби закон про електронні декларації був ухвалений і запрацював. Тож переконаний, що це дієвий шлях для боротьби з корупцією», - резюмував він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua