Андрій Парубій: Питання притягнення до відповідальності Онищенка стоятиме у порядку денному першим (відео)
понеділок, 4 липня 2016, 20:15

Питання притягнення до відповідальності народного депутата, представника депутатської фракції «Воля народу» Олександра Онищенка стоятиме завтра у порядку денному першим.

Про це сьогодні в інтерв’ю журналістам заявив Голова Верховної Ради України, представник «Народного фронту» Андрій Парубій.

«Я вже сьогодні оголосив на Погоджувальній раді і говорю ще раз: це питання стоятиме першим.

Згідно регламенту, 30 хв відводиться на виступи голів фракцій, і далі я ставлю це питання - подання Генпрокуратури про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та надання згоди на арешт», - сказав Парубій.

При цьому спікер Верховної Ради підкреслив, що завтра голосування по Онищенку стане лакмусом для політичних сил та народних обранців у сесійній залі. 

«Кожен депутат завтра матиме звіт перед українським народом, перед людьми, які стояли на Майдані - з приводу цього голосування. Тому я сподіваюся, що це принципове питання кожен знає, що воно головне питання і буде у порядку денному. Я думаю, що робота депутатів буде гідно оцінена і експертами, і журналістами», - резюмував спікер парламенту.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua